Over Autorijschool Schipper

Autorijschool Schipper is in 1965 opgericht door Nico Schipper, de vader van Angelique Schipper. Hij heeft de rijschool opgericht uit passie voor het autorijden en heeft door de jaren heen vele leerlingen klaargestoomd voor het rijexamen. In 1995 heeft Angelique Schipper de rijschool overgenomen en sindsdien geeft zij met evenveel passie en aandacht les aan leerlingen uit Hoorn, Blokker, Zwaag en daarbuiten. 

Ben je op zoek naar een betaalbare, maar professionele rijschool? Vraag dan een gratis proefles aan en maak kennis met Angelique Schipper. Je kunt rekenen op een geduldige, deskundige instructrice met enorm veel ervaring. Tijdens de lessen krijg jij alle aandacht, de telefoon wordt niet opgenomen en ook wanneer je onzeker bent in het verkeer of veel vragen hebt wordt er altijd alle tijd voor je genomen. 

De lessen vinden plaats wanneer het jou schikt. In de ochtend, 's middags of in het weekend? Geen probleem, we vinden een oplossing die aansluit op jouw agenda. Heb je vragen? Neem dan vooral contact met ons op, wij helpen je graag.